Wommels.nl

Meet en Greet

Datum: di. 14 feb, 2017 19:15 - 22:15
Locatie: Bogerman

 

Doarpsbelang Wommels organiseert een avond voor en door Wommelsers. Het is die avond de bedoeling dat alle organisaties in Wommels in de gelegenheid worden gesteld zich aan elkaar en aan andere inwoners te presenteren.
Onder leiding van niemand anders dan verhalenverteller, Klaas Jansma, belooft dit een geweldig inspirerende bijeenkomst te worden, waar volop gelegenheid is om inzichten, kennis en ervaringen met elkaar te delen. Een ‘speakerscorner’ zal deze avond niet ontbreken. Daar krijgt iedereen die dit wenst maximaal twee minuten om een idee te presenteren dat bijdraagt aan de leefbaarheid van ons dorp.
Dit evenement zal plaatsvinden in het gebouw van Bogerman Wommels aan de Walperterwei, een locatie die zich hier uitstekend voor leent.
Doarpsbelang Wommels is er van overtuigd dat in deze presentaties heel veel creativiteit en energie naar boven komt en dat dit ongetwijfeld positieve gevolgen zal hebben voor het betrekken van enthousiaste dorpsgenoten bij verenigingsactiviteiten.
Inmiddels zijn de bij Doarpsbelang bekende organisaties in Wommels geïnformeerd en uitgenodigd. Mocht het zijn dat er een organisatie over het hoofd is gezien, laat dit hen dan weten door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noteer dinsdag 14 februari a.s al vast in jullie agenda.

 

Doorzoek agenda