Wommels.nl

Verkiezingen bij Posthuma de Echte Bakker

verkiezingen

De geur van versgebakken brood, de lekkerste geur van Nederland, resultaat van het produceren van de lekkerste producten van Nederland. Vanaf maandag 6 t/m woensdag 15 maart wordt er volop gestemd in de winkels van Posthuma. Welk brood vindt u het lekkerst...? Stem mee en maak kans op een gratis brood.

Er is heel wat gaande rondom de verkiezingen. Lastig om de juiste keuzes te maken. Kiest u voor vers...? Dan helpen  ze u een handje bij het maken van de juiste keus. Bezoek de winkel, ontvang een stembiljet en kies uw favoriete brood. U maakt gegarandeerd de juiste keus. Proef, Beleef en Kies.

'Kwaliteit wint altijd' is al jaren de slogan van Echte Bakker Posthuma. Smaak en ambacht zijn nauw met elkaar verweven. Er wordt veel gesproken over brood en de invloed op onze gezondheid/dieet, de dames in de winkel kunnen u adviseren en proberen al uw vragen te beantwoorden over de producten en de invloed daarvan op uw voedingspatroon.

Wie gaat de broodverkiezing winnen? Door uw stem uit te brengen en uw stembiljet voor 15 maart 18:00 in te leveren, maakt u kans op een gratis brood.

Donderdag 16 maart zal de uitslag bekend worden gemaakt.