Wommels.nl

Krijgt Wommels een tabletcafé?

tabletcafe

Het Senioren Platform Littenseradiel (SPL) gaat in samenwerking met Seniorweb Zuidwest Friesland, Bibliotheek Wommels en in overleg met de gemeente Littenseradiel een tabletcafé aanbieden. Eens in de twee weken op de maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur zal dit tabletcafé in de bibliotheek open zijn. 

 

In een tabletcafé kunnen bezoekers kennis, tips en trucs met elkaar uitwisselen over het gebruik van hun tablet of smartphone. Er wordt geen cursus gegeven, maar het is de bedoeling om ervaringen uit te wisselen. Bijvoorbeeld over de werking van de tablet of de smartphone, het installeren van apps, een e-book binnenhalen, foto's, handige programma's, etc. Of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Deelname is gratis.

Om dit plan te realiseren, is SPL op zoek naar vrijwilligers. Mensen uit Wommels en omgeving die hun digitale kennis willen delen met anderen. Is het misschien iets voor u? Dan komt SPL graag met u in contact. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Pieter van der Veen, bestuurslid SPL, 058 250 1363 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het plan is om na de zomer van 2017 van start te gaan. Denk niet te gauw: dat ligt me niet, de meeste mensen kunnen en weten meer dan ze denken! Bovendien biedt Seniorweb Zuidwest Friesland in de opstartfase ondersteuning. Wij horen graag van u!