Wommels.nl

De Hûnekop in It Dielshûs

hunekop2017

De Hûnekop Heeft net een nieuw album uitgebracht, genaamd “Klompetreen” met daarop de hitsingle “Jild”. De band timmert flink aan de weg en schreef onlangs geschiedenis met hun eerste theatershow. De kans dat de theatervoorstelling “wanklanken fan’e wurkflier” nog eens in It Dielshûs zal worden opgevoerd, is zeker aanwezig, maar op 25 maart geeft De Hûnekop eerst een ouderwets optreden zoals we dat van hen gewend zijn. Keihard meezingen en keihard bier drinken!


Mis dit optreden niet, want vanaf oktober 2017 neemt De Hûnekop een jaartje vrij en zijn er dus ook geen liveoptredens. De Hûnekop heeft verschillende andere artiesten uitgenodigd voor de avond in It Dielshûs. Gewoon Bram, wie kent hem niet? Met het nummer “Op de fiets nei Harkema” tikt Bram de 400.000 views al aan! Bram zal op 25 maart een greep doen uit zijn snel groeiende repertoire. Het folkduo The Strange Carrots is ook van de partij. Tegenwoordig combineren zij de Friese, Nederlandse en Engelse taal en begeleiden zich zelf daarbij op gitaar en banjo. De optredens en teksten van The Strange Carrots staan garant voor hilariteit! En, Joop Obama, afkomstig uit Waaksens en geen familie van, treedt op. Met zijn passie voor muziek, bier, zware shag en mooie vrouwen reist de leerling-kraanmachinist van zuipkeet naar dorpshuis. Emiel van De Hûnekop is fan van deze 18-jarige troubadour en gunt hem een plek op de planken van de Hûnekop.

De kaartverkoop van dit optreden gaat los op 25 februari! De prijs van een kaartje voor dit evenement is €12,50 in de voorverkoop bij Warenhuis van der Velde in Wommels of via www.hunekopshop.nl. Aan de deur op 25 maart kost een kaartje €15,-.