Wommels.nl

Timmerdorp De Klomp 29-30 augustus

Timmerdorp Wommels_-_groepsfoto

Timmerdorp de Klomp is een tweedaagse incl. overnachting in tentjes voor kinderen van groep 5 t/m 8. Het staat voor gezelligheid, creativiteit en samenwerken. De kinderen bouwen met pallets, spijkers en touwen hun eigen hut. Vrijwilligers zien erop toe dat het bouwen veilig gebeurt. Naast het timmeren en zagen organiseert de werkgroep in samenwerking met de buurtsportcoach van de gemeente Súdwest-Fryslân en De Klomp ook diverse sport- en spelactiviteiten.

Kinderen uit minimagezinnen mogen gratis meedoen
Deelname aan Timmerdorp kost €15 per kind. Voor kinderen uit een minimagezin is dit evenement gratis. Zij hebben thuis een brief met het aanmeldingsformulier ontvangen.

Op zoek naar vrijwilligers
Timmerdorp is op zoek naar vrijwilligers (18+) die de kinderen willen begeleiden bij het bouwen van de hutten. Bent of kent u een enthousiaste vrijwilliger? Geef u dan op via het aanmeldformulier of bij de een van de leden van de werkgroep bestaande uit: Thea Baarslag, Grietje Cartens, Hilda Finnema, Jet Reitsma en Karin Batteram.

Meer weten en aanmelden voor een Timmerdorp deze zomer?
Kijk voor meer informatie op sport.sudwestfryslan.nl. Op sport.sudwestfryslan.nl kunt u ook uw kind(eren) aanmelden voor Timmerdorp. Voor vragen kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de Buurtsportcoach via T: 06-46234064 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.