Wommels.nl

Open repetitie koor Sjong maandag 17 september

sjong

Heeft Wommels een koor? Dat is de vraag die wij vaak te horen krijgen als we vertellen dat we zingen in een koor hier in Wommels. Gemengd koor Sjong bestaat al heel wat jaren. Sinds een jaar staan wij onder de enthousiaste leiding van Margot Konings. Het koor heef t zo’n 23 leden. Wij oefenen 3 x per maand op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in It Trochpaad in Wommels.

Het repertoire is heel divers: wereldliederen, klassieke stukken maar ook popsongs. Onlangs hebben wij als koor meegedaan met het project “Sjen yn it tsjuster” te Burgwerd in het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Misschien hebben jullie ons daar wel gehoord?

 

Maandag 17 september aanstaande houden wij een open repetitie! Altijd al willen zingen of je wilt het zingen weer oppakken? Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend een repetitie bij te wonen! Nodig gerust een vriend of bekende uit om ook een avond mee te zingen. Gezien de huidige samenstelling van ons koor zijn wij vooral op zoek naar tenoren en bassen maar sopranen en alten zijn ook welkom.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig naar Sjong? Kijk dan eens op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/koorsjong/posts/ of zoek op koor Sjong.

Maandag 20.00 uur, ingang It Fûnemint.