Wommels.nl

Vrijwilligersavond Doarpsbelang

Doarpsbelang Wommels organiseert als blijk van waardering voor alle vrijwilligers in ons dorp een gezellige avond met een hapje, een drankje en sfeervolle achtergrondmuziek. Immers vrijwilligers dragen in hoge mate bij aan de leefbaarheid in Wommels. Datum en tijdstip: zaterdagavond 25 mei vanaf 20.00 uur (de avond voor het jaarlijks evenement: ‘Kom nei Wommels’); locatie: in de feesttent op de Terp.

In de achterliggende maanden heeft Doarpsbelang rechtstreeks en via verenigingen en vrijwilligersorganisaties de belangstelling voor dit feest geïnventariseerd. Inmiddels hebben zich al veel vrijwilligers opgegeven.
De mensen die de uitnodigingsmail wel hebben ontvangen, maar zich nog niet hebben opgegeven, kunnen dit uiterlijk in de maand april nog doen.
Stuur liefst zo snel mogelijk een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onder vermelding van naam en adres en vermeld daarbij de organisatie(s) waar je als vrijwilliger actief voor bent.
Je ontvangt dan begin mei een uitnodiging en een toegangskaart.
Als je vrijwilliger bent, nog geen uitnodigingsmail hebt ontvangen en wel naar dit feest wil, neem dan contact op met de organisatie waar je als vrijwilliger actief voor bent. Je kunt je dan via deze organisatie alsnog opgeven. Uiterlijke opgave datum: 30 april.