Wommels.nl

Uitvaartvereniging


 

Secretariaat:

De Homeie 19
8731 EC Wommels
tel. 06-23580801
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

Meldingen van een uitvaart kunnen worden gedaan bij de uitvaartleider van de vereniging die altijd bereikbaar is.
Dit is Faber Uitvaartzorg uit Wommels. Telefoonnummer 0515 - 33 17 26

 

Een eigen leven, een eigen afscheid

Welkom op de site van Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” Wommels.
Deze website biedt u informatie over onze Uitvaartvereniging en wij zullen trachten u zoveel mogelijk te informeren en adviseren.

Het verlies van iemand uit je naaste omgeving roept veel emoties op. En juist op dat moment wordt er op naasten een beroep gedaan om in korte tijd met zorg en respect vele beslissingen te nemen. Iedereen neemt afscheid op zijn eigen manier. Het organiseren van een mooie uitvaart is van groot belang. Daarin is een intensief contact tussen u en de uitvaartverzorger belangrijk om samen te kijken naar wat de wensen van de overledene en de nabestaanden zijn en deze zo zorgvuldig mogelijk te verwerken in de uitvaartbijeenkomst.

Het doel van de Uitvaartvereniging is zonder winst oogmerk een overledene op de meest waardige wijze naar de laatste rustplaats brengen overeenkomstig zijn/haar wensen of de wensen van de nabestaanden.

Van uit bovenstaand gegeven probeert het bestuur van de vereniging hieraan te werken en vorm te geven. Het actief betrokken zijn van familie en vrienden bij het afscheid maakt van de uitvaart een bijzonder gebeuren en dat kan zeker bijdragen aan een goede rouwverwerking. Het is belangrijk dat het afscheid naar wens van de overledene en nabestaanden wordt uitgevoerd, waar later met tevredenheid aan herinnerd kan worden.

Al uw vragen kunt u stellen aan het bestuur. Dit kan elk moment en hoeft niet te wachten tot het naderende einde of na een overlijden. Ook een uitvaart vraagt om een goede voorbereiding waarover is nagedacht en waar u recht op heeft. Voor de nabestaanden is dit gemakkelijker om de uitvaart goed te laten verlopen.
Onder de verschillende menukopjes kunt u meer informatie vinden over de vereniging.