Wommels.nl

Begraafplaatsen in Wommels

 


In Wommels zijn twee begraafplaatsen.

De Bijzondere begraafplaats ligt rond de Jacobikerk en is eigendom van de Kerkvoogdij van de kerkelijke gemeente Wommels-Hidaard. Een verzoek tot begraven kan worden gedaan aan de heer Tjitze de Vries. Hij kan u antwoord geven op het recht van begraven, de voorwaarden en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Telefoon 0515-331831 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Algemene begraafplaats ligt aan de rand van Wommels. Dit is de enige Gemeentelijke begraafplaats van Littenseradiel. Het dagelijkse beheer, zoals uitgifte van graven en het vastleggen van de uitvaart is door de Gemeente uitbesteed aan Faber Uitvaartzorg in Wommels.
Telefoon 0515-331726 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorwaarden en tarieven zijn verkrijgbaar bij de gemeente Littenseradiel.
Telefoon 0515-334444 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op beide begraafplaatsen is geen urnenmuur aanwezig.