Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jiergearkomst Doarpsbelang

4 november 20:00 - 22:30

SAVE THE DATE: Jiergearkomste Doarpsbelang Wommels

Op donderdag 4 november a.s. organiseert Doarpsbelang Wommels weer een fysieke jaarvergadering. Dit is de uitgestelde vergadering van het voorjaar van 2021. De jaarvergadering van 2020 hebben we destijds over moeten slaan vanwege corona. Daarvan heeft u het jaarverslag kunnen lezen in Diggelfjoer en op wommels.nl.

Tijdens de jaarvergadering zullen onder andere het verkeer in Wommels, de uitslag van het glasvezelproject van DELTA Fiber en de Wommelser van het jaar-verkiezing op het programma staan. Bovendien wordt van dit moment gebruik gemaakt om beide nieuwe leden van Doarpsbelang Wommels officieel te benoemen. Uiteraard mogen ook de welbekende aardappelkisten niet ontbreken tijdens onze jaarvergadering.

Heeft u een onderwerp voor op de aardappelkist en wilt u graag twee minuten van de avond gebruiken om dit item aan de orde te stellen? Laat het ons dan even weten door een mailtje te sturen naar doarpsbelang@wommels.nl. Geef hierbij even aan wie u bent en om welk onderwerp het gaat.

Graag nodigen wij u uit op donderdag 4 november om 20:00 uur in it Dielshûs voor de jaarvergadering. Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar.

Tot dan!

Doarpsbelang Wommels

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Doarpsbelang Wommels
E-mail:
doarpsbelang@wommels.nl

Locatie

It Dielshûs
Bosk
Wommels, 8731CK
+ Google Maps
Site:
https://itdielshus.nl/