Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sponsorloop OBS De Opslach

18 juni 16:30 - 18:00

De huidige plasdras bij weidevogelboer Murk Nijdam in Wommels herinrichten tot een megaplasdras van 3,2 hectare. Dat is het doel van Stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF), om zo een unieke weidevogelparel in Wommels te realiseren én te behouden voor de toekomst. Basisschool de Opslach in Wommels organiseert een sponsorloop om samen met leerlingen én ouders zoveel mogelijk rondjes te rennen en geld op te halen voor dit duurzame plan.

In week 21 t/m week 24 zullen leerlingen op zoek naar mensen die hen willen sponsoren. Dit kan per rondje of voor een vast bedrag.
De sponsorloop zal plaatsvinden op dinsdag 18 juni a.s. om 16:30 in de straten Swingoerd-Roede-Klampe. Rond 17:45 uur wordt het eindbedrag bekend gemaakt.
Het geld wordt in week 25/26 opgehaald.

Hebt u de leerlingen gemist en wilt u dit initiatief een warm hart toedragen? U kunt uw bijdrage dan overmaken op NL57RABO 037.20.09.646 t.n.v. de Opslach o.v.v. bijdrage megaplasdras

Het Agrarisch Natuurfonds Fryslân zet zich in voor het behoud en het verbeteren van Fries agrarisch cultuurlandschap: meer weidevogels, een betere weidevogelbiotoop en het in stand houden van cultuurhistorisch grasland. Meer over de plannen voor het weidevogelparadijs bij Murk is hier te lezen.

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
16:30 - 18:00