Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kiekeboe! in Bibliotheek Wommels

8 maart 16:00 - 17:00

Op 8 maart om 16.00 uur beleef je in Bibliotheek Wommels de beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling ‘Kiekeboe!’. Deze voorstelling is geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Voorstelling ‘Kiekeboe!’

‘Kiekeboe!’ is een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen. Geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Laat je verrassen in deze stoffen wereld voor de allerkleinsten!

Na de voorstelling kunnen de kinderen volledig spelen in en met het decor. Kinderen mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel met ons en de dieren spelen en herbeleven!

Onder de 18 jaar

Wist je dat je onder de 18 jaar gratis lid kan worden van de Bibliotheek? Sluit een lidmaatschap af voor je kind en geniet samen van de mooiste verhalen. Daarnaast kun je dan samen naar deze voorstelling voor €2,50. Voor niet-leden van de Bibliotheek is deze voorstelling €5,00. Meld je aan via bmf.op-shop.nl.

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Bibliotheek
Bekijk de site van Locatie