Bootcamp Wommels

w: Bootcamp Wommels

f:   Bootcamp Wommels

e:  Bootcamp Wommels

t:   0638505254

Bootcamp Wommels

Tweemaal per week kun je bij Bootcamp Wommels heerlijk in de buitenlucht werken aan kracht en conditie. Deze Bootcamp trainingen, gegeven door Wytske Vermeulen (sportfysiotherapeut), zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu beginnend of gevorderde sporter bent: oefeningen kunnen op jouw niveau worden aangepast. Tijdens trainingen oefenen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met leuke, uitdagende materialen.

Bootcamp Wommels staat voor variatie, plezier en effort.

Variatie: Geen enkele training is hetzelfde, iedere keer komen nieuwe oefeningen, materialen of werkvormen langs. Dit vind ik zelf leuk om te bedenken, het is voor sporters leuk en gevarieerd, maar ook voor je lichaam is het goed om veel variatie in trainingen te hebben.

Plezier: Plezier staat voorop. Oefeningen doe je meestal individueel, maar toch train je in groepsverband. Er is ruimte voor een gezellig praatje, zolang er ook maar getraind wordt. In de oefenvormen komen soms competitie of samenwerkingselementen voor, leuk!

Effort: Het gaat er niet om dat je oefeningen perfect uit kunt voeren (al zal ik je als sportfysio wel wijzen op de juiste uitvoering), een topconditie hebt, of het lichaam van een topatleet. Het gaat erom dat je lekker bezig bent, je lichaam laat werken om gezonder te worden, dat je je fijn voelt en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Bij Bootcamp Wommels werken we met rittenkaarten of losse lessen: zo betaal je alleen maar voor de trainingen die je daadwerkelijk uitvoert. Aan- en afmelden gaat super easy via een app of via de website.

Nieuwsgierig geworden? Leuk! Ik nodig je graag uit voor een proefles, deze is de boeken op www.bootcampwommels.nl of volg ons op Instagram of Facebook (Bootcamp Wommels)

 

Mommy’s Bootcamp

Naast gewone Bootcamp trainingen, wordt ook enkele malen per jaar een programma van 10 Bootcamp trainingen gegeven, speciaal voor vrouwen die het afgelopen jaar bevallen zijn.

Tijdens dit programma werk je aan je herstel na een zwangerschap. We beginnen met een intake met een optioneel weeg- en meetmoment en je stelt je eigen doelen op voor de weken die daarop volgen.

Oefeningen worden aangepast aan de fase van herstel. Er zijn naast de speciale Bootcamp trainingen ook 3 informatie momenten met een bekkenfysiotherapeut, orthomoleculair therapeut en life coach. Zij kunnen je alles vertellen over: bekkenklachten tijdens sporten of dagelijkse activiteiten, energie (of het missen daarvan) en welke invloed voeding daarop heeft én hoe je rust en balans krijgt in je nieuwe gezinssituatie. Ofwel: een compleet en verantwoord herstelprogramma na het krijgen van een kindje.

Het afgelopen jaar moeder geworden en op zoek naar een verantwoorde, uitdagende manier om het sporten weer op te pakken, meld je dan aan of vraag meer informatie op via:

www.bootcampwommels.nl of volg ons op Instagram of Facebook (Bootcamp Wommels)