Sportcentrum Akkermans                   
Walperterwei 41H

8731 CD   Wommels
tel. 0515 425612

www.sportcentrumakkermans.nl
info@sportcentrumakkermans.nl

 

BOOTCAMP iedere woensdag van 19.30-20.30 uur:

Ja, we gaan starten met bootcamp en hiervoor hebben we de voormalige (top)atleet Rens Groneschild gevraagd. Dit is wat hij er zelf over zegt:

“In februari 2022 kwam ik met mijn vrouw en 2 zoontjes in Wommels wonen. Naast eigen atletiektrainingen en bootcamplessen heb ik de afgelopen 20 jaar ook veel lessen mogen geven, van kleuters tot volwassenen, op allerlei verschillende niveaus. Toen Véronique vroeg om een les bij het sportcentrum te geven, was dat het duwtje in de rug om dit weer op te pakken. Binnenkort starten we met bootcamp, ik kijk ernaar uit om weer met een leuke groep aan de slag te gaan! 

Op momenten dat mijn gezin en werk als software-ontwikkelaar het toelaten, ren ik een rondje door de omgeving, meestal met kinderwagen. Op maandag is de survivaltraining bij het Sportcentrum elke keer weer een mooie uitdaging en zo nu en dan kun je me bij de fitness vinden. Variatie is daarin het sleutelwoord en dat komt ook terug in de bootcamplessen die ik ga geven: door telkens te variëren in oefeningen en vormen, blijft sporten leuk en uitdagend. Kom jij  meedoen op woensdagavond om 19.30 uur? Verzamelen bij het Sportcentrum. We gaan door weer en wind. Je mag uiteraard een proefles doen om te ervaren hoe het is.“

       

 Survivaltraining bij Sportcentrum Akkermans in Wommels voor jeugd en ouder:

ERVARING IS NIET NODIG!  LEF EN DOORZETTINGSVERMOGEN WEL 😉!

De survivalsport is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken, autobanden en bomen. Survival is een uitdagende en gevarieerde sport, waarbij zowel lenigheid, uithoudingsvermogen als kracht getraind worden. Het toepassen van de juiste techniek is erg belangrijk, lef en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Survival heeft ook een speels element, want het survivalterrein lijkt op een grote apenkooi, waar met veel plezier door jong en oud getraind wordt.

  • Kleding tips: Ouwe schoenen, lange sportbroek/sportlegging, afhankelijk van het weer warm truitje!
  • Op Maandag  voor 16 jaar en ouder en is van 19.15-20.15 uur.
  • op vrijdag van 16.00-17.00 uur voor jeugd vanaf 8 jaar.
  • Aanmelden via info@sportcentrumakkermans.nl

Durf jij de uitdaging aan? Dan zien we je graag op de baan.

       

De corona-kilo’s….hoe kom je op een Gezond gewicht uit? :

Velen hebben het over de coronakilo’s. Zelf heb ik door mijn judocarière heel wat methoden uitgeprobeerd. Vorige jaar kwam ik weer eens aan de praat met een oud-judomaatje en zij nam mij mee in een methode die ik nog niet had gedaan. Ik ben vorig jaar 9-10 kilo “kwijt geraakt” en dat ging heel geleidelijk, ik heb me nog nooit zo fit gevoeld en geen honger gehad tijdens het afslanken. Ik kan mijn gezonde gewicht heel goed stabiel houden. Inmiddels heb ik ook al een aantal mensen begeleid.

Hier Anita, één de vrouwen die ik begeleid, aan het woord: “In april 2021 ben ik begonnen met het afslankprogramma bij Sportcentrum Akkermans. Door aanpassing in mijn voeding en trainingen ben ik in 9 maanden 17 kilo afgevallen. Ik voel me ontzettend gelukkig en vrolijk met deze ontwikkeling. Alles gaat me beter en makkelijker af en mijn kleding is al zeker 3 maten kleiner. Het programma is heel goed vol te houden en ik ga nog even door….”

Monique vertelt:  “Ik ben nu een aantal maanden met een “nieuwe leefstijl” bezig. Eerst dacht ik, ‘het zal wel,  hoe kun je nu zoveel afvallen al je zoveel mag eten’ Maar echt ik ben al 10 kilo kwijt zonder honger te hebben.  Mensen om mij heen vragen of ik op dieet ben omdat ik al zoveel afgevallen ben, maar ik zeg altijd, ” dieet?, daar doe ik niet aan. Het is gewoon een andere leefstijl, ik mag super veel hebben en ben lekker aan het sporten. En zeg nou zelf, van bewegen wordt je fit, en wie wordt er niet blij van nieuwe kleding kopen en er achter komen dat je niet meer bij de grotere maten hoeft te kijken….. Ik word heel goed begeleid door Véronique en als het even niet lukt is ze er om mij weer even een positieve boost te geven.”

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook afslanken? Neem dan even contact met mij (Véronique)  op: info@sportcentrumakkermans.nl

 

Tot snel???

vriendelijke groet

Véronique Akkermans

Namens Team Akkermans