Sportcentrum Akkermans

Sportcentrum Akkermans                   
Walperterwei 41H

8731 CD   Wommels
tel. 0515 425612

www.sportcentrumakkermans.nl
info@sportcentrumakkermans.nl

 

Maandag 28 maart start de Survivaltraining bij Sportcentrum Akkermans in Wommels voor 16 jaar en ouder:

ERVARING IS NIET NODIG!  LEF EN DOORZETTINGSVERMOGEN WEL 😉!

De survivalsport is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken, autobanden en bomen. Survival is een uitdagende en gevarieerde sport, waarbij zowel lenigheid, uithoudingsvermogen als kracht getraind worden. Het toepassen van de juiste techniek is erg belangrijk, lef en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Survival heeft ook een speels element, want het survivalterrein lijkt op een grote apenkooi, waar met veel plezier door jong en oud getraind wordt.

  • Kleding tips: Ouwe schoenen, lange sportbroek/sportlegging, afhankelijk van het weer warm truitje!
  • Maandag 28 maart start de training voor 16 jaar en ouder en is van 19.15-20.15 uur. Dit is een proef- en kennismaking les.
  • Aanmelden via info@sportcentrumakkermans.nl

Durf jij de uitdaging aan? Dan zien we je graag 28 maart.

       

De corona-kilo’s….hoe kom je op een Gezond gewicht uit? :

Velen hebben het over de coronakilo’s. Zelf heb ik door mijn judocarière heel wat methoden uitgeprobeerd. Vorige jaar kwam ik weer eens aan de praat met een oud-judomaatje en zij nam mij mee in een methode die ik nog niet had gedaan. Ik ben vorig jaar 9-10 kilo “kwijt geraakt” en dat ging heel geleidelijk, ik heb me nog nooit zo fit gevoeld en geen honger gehad tijdens het afslanken. Ik kan mijn gezonde gewicht heel goed stabiel houden. Inmiddels heb ik ook al een aantal mensen begeleid.

Hier Anita, één de vrouwen die ik begeleid, aan het woord: “In april 2021 ben ik begonnen met het afslankprogramma bij Sportcentrum Akkermans. Door aanpassing in mijn voeding en trainingen ben ik in 9 maanden 17 kilo afgevallen. Ik voel me ontzettend gelukkig en vrolijk met deze ontwikkeling. Alles gaat me beter en makkelijker af en mijn kleding is al zeker 3 maten kleiner. Het programma is heel goed vol te houden en ik ga nog even door….”

Word je ook nieuwsgierig? Maak dan even een afspraak met mij (Véronique): info@sportcentrumakkermans.nl

 

Tot snel???

vriendelijke groet

Véronique Akkermans

Namens Team Akkermans