TIGE TANK voor jullie enthousiasme, jullie steun en jullie komst naar It Reade Hynder afgelopen jaar! Wat was dit een mooi eerste seizoen: Dat begon halsoverkop met de fiets Elfstedentocht door Wommels, daarna Terras open, feestjes en partijen, filmavonden, buffetten, catering op locatie en met als klap op de vuurpijl de Nieuwjaarsduik in samenwerking met Camperplaats en Jachthaven de Appelhof kortom het was een prachtig avontuur! En we voelen ons gesteund. DANKJEWOL! voor iedereen die zijn verjaardag bij ons vierde, een feest organiseerde of een vergadering of een jubileum: Dankjewol!!!
VERBOUWEN en VERDUURZAMEN
It Reade Hynder gaat even ‘in rust’ voor onderhoud en verduurzaming. Het dak werd in december al geïsoleerd en vernieuwd. Binnenkort is de vloer en plafond in het cafe aan de beurt… we gaan voor warme voetjes . Spannend!! Ook haar voegen worden vernieuwd! . alles weten? schrijf je in voor de mailing @https://www.itreadehynder.nl/inschrijven
APPARTEMENTEN en HORECA VERDUURZAMEN
Ondertussen worden op de boppeseal de appartementen gebouwd en wordt het horecadeel verduurzaamd! Oftewel ISOLEREN, isoleren . Hierbij delen we wat sfeerplaatjes/ moodboards om aan te geven welke kant we op denken.. jaja we willen graag een gezellig open haard / houtkachel maken! Het exacte resultaat laat nog een op zich wachten. Hierover later meer!
PS: mocht je mee willen denken in de opbouw van het Grand Cafe, let us know! of zoek je (seizoens-) werk? Neem contact op via 0641004149 (ook Whatsapp).