Walperterwei 14 e
8731CD Wommels
tel. 0515 332000

w: Bibliotheek Wommels
e:  wommels@bmf.nl

Aktueel – informatief – ontspannend

Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen om een tijdschrift te lezen, informatie te zoeken, te internetten of een tentoonstelling te bezichtigen. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. Dit is wel nodig als je iets wilt lenen. Het lidmaatschap is gratis tot 18 jaar.

De bibliotheek heeft een uitgebreide collectie aan boeken en tijdschriften. Zo zijn er literaire romans, familie- en streekromans, spannende boeken, GROTE LETTERboeken, prentenboeken, voorleesboeken, informatieve boeken voor hobby of studie en dvd’s. Met een abonnement kun je gratis boeken reserveren – ook via internet – en met deze pas in alle bibliotheken in Fryslân lenen.

De openingstijden van de bibliotheek in Wommels zijn: maandag en vrijdag van 13:30 tot 17.30 uur en woensdag van 10.00 – 17.30 uur.

Meer specifieke informatie over activiteiten, tarieven, reserveren en verlengen, actuele boeken e.d. vindt u op Bibliotheek Wommels; ook de catalogus kunt u hier raadplegen. De agenda van activiteiten in Bibliotheek Wommels staat hier.