Zwembad De Klomp is een open lucht zwembad met twee grote baden, een peuterbad, twee glijbanen, een ruim terras en grote zonneweide met diverse speeltoestellen, een trampoline, een beachvolleybalveld en een voetbalveld. In het seizoen van eind april tot half september zijn we elke dag open. We geven ABC-zwemles en diverse vormen van doelgroepzwemles voor jeugd en volwassenen. Dinsdag- en vrijdagochtend en maandag-, woensdag- en vrijdagavond zijn we exclusief open voor banenzwemmen. Regelmatig organiseren we activiteiten.

Het water van De Klomp is schoon en warm. De nieuwe filterinstallatie zorgt voor schoon en helder water. Dat wordt op milieuvriendelijke wijze gedesinfecteerd met een zoutelectrolyse-installatie. Het zwembadwater wordt verwarmd tot zo’n 25°C, bij elk weer lekker dus.

Alles wat er in De Klomp gebeurt is leuk om méé te maken.  Leuk om er bij zijn en leuk om er aan deel te nemen. Zelfs als we even niets organiseren is het een groot plezier om in het water te ravotten en van de glijbanen te glijden. Maar dat gaat allemaal niet vanzelf. De Klomp is ook leuk om mee te máken. Wil je zwembad De Klomp ook mee máken? Dan verwelkomen we je van harte als vrijwilliger. Je kunt helpen activiteiten te organiseren en in goede banen te leiden, meedraaien in de seizoensvoorbereiding of de technische commissie of werken in de kiosk in de toegangscontrole of de verkoop. Gegarandeerd gezellig en plezierig om te doen. Samen kunnen we er voor zorgen dat De Klomp leuk is om mee te maken.

2021

Mogelijkerwijs heeft corona nog invloed op het komende seizoen (geplande start 17 april) en moeten er ook in De Klomp, net als vorig jaar, weer allerlei maatregelen genomen worden om verspreiding van het virus tegen te gaan. Als we al toestemming krijgen van de gemeente om open te gaan.

Mochten er komend seizoen nog coronamaatregelen gelden, dan kunnen we terugkijken naar vorig seizoen. Toen hebben we veel geleerd. En gezien dat het moet kunnen, zwemmen in De Klomp. We hebben veel ruimte, er is een goed protocol, reserveren en zwemmen in blokken is al een beetje gewoon geworden en onze vaste gasten nemen goed hun eigen verantwoordelijkheid en houden afstand van elkaar. Samen Goed Voor Elkaar moet ook komend seizoen ons aller motto zijn. Dan kunnen we er met zijn allen een mooi zwemseizoen van maken.

Zwembad De Klomp
Walperterwei 27a 8731CD Wommels

Tel zwembad: 0515331225

Mob. bedrijfsleidster Alien Okkema: 0631764726

 

e: info@zwembaddeklomp.nl

w: zwembaddeklomp.nl

f: Zwembad De Klomp

t: Zwembad De Klomp

i: Zwembad De Klomp