WD-SAT
Saad 7
8731 DC Wommels
Tel.: 0515 331572 / 06 50 82 71 03

e:  info@wdsat.nl
w: wdsat.nl

WD-SAT is uw totale digitale HDTV specialist. Wij leveren en installeren alles op het gebied van Satelliet/Kabel/Digitenne ontvangst voor thuis maar ook voor onderweg in uw camper/caravan of boot, tot in de kleinste details. Wij zijn officieel JOYNE dealer, de nieuwe satellietprovider van Nederland. Wij zijn door canaldigitaal gecertificeerd als EXCELLENT DEALER. Een dealer met de titel ‘Excellent Dealer’ staat garant voor bewezen kwaliteit. Wij geven kundig advies op het gebied van digitale tv en radio via de satelliet, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van satellietproducten. WD-SAT is geautoriseerd dealer van Samsung tv’s.
WD-SAT is uniek in Nederland met montage van uw zelfzoekende satellietschotel op uw camper/caravan of boot bij u thuis op locatie, u hoeft dus zelf niet te reizen.
Kom eens langs in onze winkel/showroom in Wommels en ervaar hoe mooi HDTV ontvangst kan zijn. Prijs en kwaliteit zullen u verbazen en ook het uitgebreide scala aan zenders die u kunt ontvangen.
U krijgt bij ons de beste service, ook op uw internet aankopen, en standaard 2 jaar garantie. Wij kunnen het installeren van uw digitale tv apparatuur vakkundig voor u verzorgen. WD-SAT maakt gebruik van geavanceerde meetapparatuur en werkt al uw bekabeling netjes weg.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u voorlichten.
Via info@wdsat.nl ben ik, Wichard Deinum, 24/7 bereikbaar.
Onze winkel in Wommels is van maandag t/m vrijdag op afspraak geopend van 09.00 t/m 18.00 uur. Omdat ik veel weg ben te installeren is het verstandig om vooraf even te bellen,  06-50827103, of mailen.